Birkenes Byggsenter utvider – mer enn dobler butikkdelen

UTVIDER. Birkenes Byggsenter utvider butikkdelen med 25 meter i retning mot Birkelandsveien. – På den måten får vi utnyttet hele tomta, forklarer Terje Flaa ved Byggsenteret.

Birkenes Byggsenter går med planer om å utvide butikklokalet med hele 625 kvadratmeter. Etter planen starter arbeidet før jul.

Byggsenteret flyttet fra Tollenes og etablerte seg i Tveide Næringspark i 2014. Da med et bygg på totalt 1625 kvadratmeter, med en butikkdel på 500 kvadratmeter. Håpet er at den nye butikkdelen på 1.125 kvadratmeter kan stå ferdig til 10 års jubileet deres i mai.

PLASSERING. Den nye utvida butikkdelen kommer i nord-østenden av nåværende bygg. (Karttegning: Metallbygg AS)

– Det var en tanke allerede fra starten å ha muligheter for å utvide butikklokalet mot Birkelandsveien, sier Terje Flaa ved Birkenes Byggsenter.

NYBYGGET. Fasaden på det nye tilbygget, sett i perspektiv fra siden mot Birkelandsveien. (Tegning: Metallbygg AS)

– Vi kunne drevet som før, men vi ser fremover, og ønsker mer plass til å vise produktene. Med utvidelsen vil vi være konkurransedyktige på vareutvalg. Det nye tilbygget vil være 25 x 25 meter, og bidra til at et mer komplett sortiment blir vist frem på en bedre måte, sier han.

– I den nye butikkdelen vil vi blant annet få vist frem dører, vinduer og gulv. Slik det er nå har vi ikke plass til å vise frem alt, forteller Flaa.