12 Olabil-entusiaster trosset regnværet

VANT. Jørgen Fidjeland føyk ned løypa i rekordfart og vant årets Olabilløp ned «Sykehjemsbakken». (Foto: Bjørn Vidar Lie)

Til tross for det fuktige været stilte 12 fartsglade olabilentusiaster til start i det tradisjonsrike Olabilløpet i «Sykehjemsbakken».

Det var god stemning og mye folk langs løypa under løpet som blir arrangert av skigruppa i Birkenes IL. Det var skijentene Nora Fauske Heia og Othelie Håbesland Holm som leda det hele på upåklagelig vis.

VETERAN-OLABIL. Sindre Wehus kom på andreplass, og det gjorde han i en bil som bestefar Geir Landås bygde for 20 år siden. (Foto: Bjørn Vidar Lie)

Årets vinner ble Jørgen Fidjeland som føyk ned løypa i rakettfart. På andreplass kom Sindre Wehus i bilen «Lillegull», som bestefar Geir Landås bygde for 20 år siden og som tok delt 1. plass det året.

KULEST. Endres Volvo ble kåret til kuleste bil. (Foto: Bjørn Vidar Lie)

Det ble også kåra kuleste bil. Det ble Endres Volvo-bobil og Marius Kallstøls traktor.