Maleriutstilling med Kristin Fosseli

Kristin Fosseli er en kjent skikkelse for mange på Strøget på Birkeland, men det er neppe alle som vet at hun maler.

1.- 4. juli i år arrangeres det Sommersamling for samtlige Tro & Lys-grupper i Norge, på Folkehøgskolen Sørlandet på Birkeland. I den forbindelse har vi gleden av å presentere en liten separatutstilling med et utvalg av Kristins malerier. Lokalbefolkningen er velkomne til å stikke innom idrettshallens foaje for å ta en titt.

Kristin Fosseli er født i 1966, og delvis oppvokst i Mo i Rana. I sin ungdom gikk hun ett år på Lundheim Folkehøgskole på Moi. Der hadde hun kunstneren Alfred Vaagsvold som lærer, og begynte å male. Det har hun fortsatt med. De siste 14 år har Kristin vært bosatt på Digerhaug på Birkeland og maler stadig når hun er på kommunens dagsenter. Hun maler med akryl på lerret og uttrykker seg abstrakt, i kraftfulle, fargerike og ekspressive strøk. Noen av bildene vil være for salg.

Tro & Lys (Faith and Light) er et internasjonalt økumenisk fellesskap for mennesker med psykisk utviklingshemming, deres familier og venner. Det finnes omkring 1400 grupper fordelt på 86 land, hvorav 12 grupper i Norge. Kristin er aktiv i Tro & Lys-gruppa i Lillesand og Birkenes.

 

Barbro Raen Thomassen

Tro & Lys

____________

Brukerskapt