To «bondetupper» med nytt kompetilbud – ønsker forslag til et fengende og smekkert navn

 

Like etter høstferien vil Siri Carina Svaland Fidje og Ingegjerd Fidje Iglebæk i Vegusdal tilby komper på bestilling.

Men de strever med sjøl å finne et godt navn på virksomheten si. – Vi har lenge trengt nytt navn! Men vi finner ikke på noe bra selv, skriver de i et Facebook-innlegg.

Nå har de utfordra bygdefolket til å hjelpe seg med et nytt navn, og har satt i gang en navnekonkurranse. Og forslaga har rent inn (se under).

Siri Carine og Ingegjerd gir følgende presentasjon av seg sjøl. – Vi er to bondetupper på henholdsvis 30 og 53 år. Vi er født og oppvokst i bygda begge to, men har begge hatt vår fartstid utenfor bygda, før vi flytta tilbake igjen. Jeg jobber som sykepleier og Ingegjerd er selvstendig næringsdrivende og bonde. Vi har drevet en liten cateringbedrift i noen år nå, der vi lager smørbrød, koldtbord, tapas, middager, supper og lunchmat.

Tilbudet er av kapasitetshensyn ment som et lokalt tilbud til bygdefolket i Vegusdal. Men virksomheten til de to «bondetuppene» er registrert hos Mattilsynet.

Premien på navnekonkurransen er kompemiddag til vinnerens husstand.

 

Innkomne navneforslag (Facebook – Engesland og Vegusdal)

Fidje Kraftfôr  (Eirin Margrethe Fidje)

Heljeli’ god mat fra Bondetuppene  (Ruth Skåre Gunnøy)

Cateringjentan på Fidje  (Tone Furholt Eitland)

FidjeFineFood  (Pernille Vea)

Fidje Foodlovers  (Martijn Huisman)

Gårr-mett!  (Therese Aamlid Bjelland)

Steggelig god mat  (Arnt Olav Furholt)

Kompefruene  (Gunnar Arntsen)

Nå edde midda’!  (Maria Heggem Mosfjeld)

Fidjes tradisjons mat  (Weronica Stølen)

FidjeMadogSalad  (Pernille Vea)

Tuppen og Lillemor  (Tor Inge Haugland)

Fidje Mat – Kortreist kvalitet!  (Else Berit Berge)

Mics mat  (Børge Svaland Fidje)

Fidjes Matglede – hjemmelaget mat til alle anledninger  (Silje Vegusdal Røstad)

FidjeFolketsForkle  (Pernille Vea)

Engesland Vegusdal matglede  (Terje Berås)

Huskonekost  (Maria Heggem Mosfjeld)