Birkenesjenter på senteret

SANG: La meg være ung, sang jentene i gruppa A.M.A, som består av Andrea Stoveland, Mathea Flakk Thommasen og Anna Mo Reiersen.

Kulturlørdag helt og holdent med underholdning fra Birkenes.

Da det sist helg ble arrangert Kulturlørdag på Lillesand senter var det en dag helt og holdent i Birkelands tegn.

– Kulturlørdag er noe vi vil ha ved jevne mellomrom. Tanken er å ha et lavterskeltilbud hvor lokale ungdommer kan komme og opptre med sang og dans, sier senterleder Preben Lidi til Birkenesavisa.

Han har spilt ballen ut til flere, men i denne omgangen var det birkenesjentene som var mest frempå.  Først ute var Electra Sofie Juell med sin koppesang, før gruppa A.M.A, bestående av Andrea Stoveland, Anna Mo Reiersen og Mathea Flakk Thommasen, vartet opp med et sangnummer.

Avslutningsvis ble det dans med Sara Oline Gausdal Eikenes, Elida Sundtjønn, Mia Helleland, Aleksandra Stachewicz og Lania Borgen. Alle disse jentene skulle være kjent for dem som var til stede under årets UKM på Birkeland, og det var disse bidragene jentene nå fikk vist frem i Lillesand.

DANS: Elida Sundtjønn, Sara Oline Gausdal Eikenes, Aleksandra Stachewicz, Mia Helleland og Lania Borgen fremførte dansen de opptrådte med på UKM nylig.

KOPPESANG: Electra Sofie Juell fremførte koppesangen.