Påskevandring i konsert

Påskekonsert med Norheimsund og Øystese ungdomskor i Birkenes kirke.

Birkenes menighet får i løpet av påskeuken besøk av Norheimsund og Øystese ungdomskor. Hvert år siden 1968 har koret reist på misjonsturné for å spre sang- og musikkglede og samle inn penger til et prosjekt. I år går turen til Agder.

Konserten koret framfører har fått navnet «Påske – en vandring fra palmesøndag til påskemorgen». Gjennom musikk, tekstlesing, drama, lyssetting og bruk av bilder på storskjerm blir publikum tatt med på ei vandring fra palmesøndag til påskemorgen. Repertoaret er variert og spenner fra tradisjonelle påskesalmer til nyere påskesanger. Alt blir framført på norsk.

Det er gratis inngang på konserten, men koret tar opp en kollekt. Turnékostnadene betaler ungdommene selv, så alle innsamla midler går uavkorta til koret sitt misjonsprosjekt – et prosjekt i Indonesia. Prosjektet blir presentert på konserten.

Kormedlemmene er i alderen 13 – 19 år. Dette er altså en konsert og en formidling av påskebudskapet som burde ha treffe flere aldersgrupper. Vi håper at mange tar turen ut til Birkenes kirke for å få med seg denne konsertopplevelsen tirsdag ettermiddag. Velkommen!

 

Reidar Sløgedal