Pilegrim på sykkel

Spansk aften i Birkenes kirke med superturist.

Brukerskapt innhold: Denne saken er skrevet av en av våre lesere.

Brukerskapt: Søndag 12. november er dagen for å få med seg en spesiell konsertopplevelse. Den kjente musikeren og superturisten Nina Irslinger byr på spansk musikk, bilder og inntrykk fra pilegrimsturen til Santiago de Compostela som hun gjennomførte på sykkel for noen år siden.

For de som drømmer om en eller annen pilegrimstur, er dette en fin mulighet til å hente inspirasjon og motivasjon. Men konserten er først og fremst en mulighet til å høre levende spansk musikk, og å se bilder av vakre landskap langs den berømte pilegrimsleden i Spania.

Nina Irslinger er i dag organist i Arendalsområdet, og hun er kjent i landsdelen som en svært dyktig organist og pianist. I tillegg er hun et oppkomme av påfunn og ideer som krever mot og utholdenhet. Hun satte blant annet verdensrekord (Guinness) i orgelspill ved å gjennomføre en konsert på omkring 60 timer i Arendals Trefoldighetskirke i 2015.

Vi gleder oss til denne spesielle kvelden, og håper at mange får lyst til å bli med på en spennende reise i musikk, ord og bilder.

 

Innsendt av Reidar Sløgedal