Ny hall på Tveide

NY HALL: Arild Rønning og Øyvind Karlsen i KBR Eiendom tror mange er interessert i en grei lagringsplass og vil nå sette opp en hall med mindre eierseksjoner ved siden av deres opplagshall på Tveide.

De har allerede fylt opp en opplagshall på Tveide næringspark, og vil nå sette opp en ny hall på 1.500 kvadratmeter på nabotomta.

Denne har de imidlertid ikke planer om å bruke selv. Tanken er å selge den ut i mindre eierseksjoner. Alt fra 60 kvadratmeter og opp til hele hallstørrelsen er det mulig å få kjøpt.

– Selv valgte vi å bygge her på grunn av gunstigere priser, det er det ikke tvil om. Det gjenspeiler seg selvfølgelig i prisene våre videre, og vi mener man får mye hall for pengene her, sier Arild Rønning i KBR Eiendom.

Han tenker at det er mange som trenger litt ekstra lagringsplass, om det så er til båt, bobil og traktor eller som lager og verksted for småfirmaer.

– Det er flere som har stort lagringsbehov og samtidig god økonomi. Det er da god økonomi i å eie i stedet for å leie, forteller Rønning.

Han ser Lillesand og Birkeland som hovedmarkedet deres.

– Vi tror selvsagt at det er mulig å fylle opp hallen, ellers ville vi ikke satt i gang dette prosjektet, sier Rønning.

Når enhetene er solgt ut drifter eierne bygget sammen. Byggestart har de foreløpig satt til i løpet av 2019, men det er avhengig av interessen fra kjøperne.