213 prøvde lykken

BÅT: Dagens heldige vinner, Svein Ronny Olsen, som stakk av med hovedgevinsten.

Fiskekonkurranse i Vågsdalsfjorden for tredje gang.

– Her konkurreres det i mange klasser. Størst fisk, antall fisk, og egne konkurranser for barn, sier Gunnar Flateland til Birkenesavisa.

Han er primus motor for arrangementet. Sammen med Erik Usterud, som holder rede på resultatene, er de et godt lag. Uldalsvassdraget fiskelag er også med på arrangementet.

– Så må vi ikke glemme kona mi, Gøril, som står for all maten, sier Flateland.

Masse sponsing

Det er tredje året det arrangeres fiskekonkurranse i Vågsdalsfjorden. I fjor ble det totalt 275 påmeldte, mens det i år stakk innom 213 håpefulle fiskere.

– Vi har blitt sponsa av diverse bedrifter med masse premier. Gass til matlaginga har vi også fått sponsa, sier Flateland.

Til tross for tropevarme var det mange som søndag venta spent på resultatene. Størst spenning var det knytta til hovedgevinsten, en aluminiumsbåt med motor.

Planlegger neste

Svein Ronny Olsen blei den heldige vinner av båten, som lå og duppa i det flotte Vågsdalsvannet.

– Både Røde kor og en båt med brannpumpe hadde man tilgjengelig, heldigvis blei det ikke bruk for noen av delene, sier Flateland, og legger til:

– Vi er kjempefornøyd med årets arrangement, og vi er godt i gang med å forberede neste års konkurranse.

PREMIER: Lykke Nomeland med alle premiene sine, hun vant sin klasse i ørretfiske og i abborfiske.

FLEST: Jonny Helesen fikk 807 fisk i løpet av helga.

MINSTE: Sigurd, Andreas og Johanna alle med etternavn Sagstuen, de fikk premier, lillebror Andreas blei premiert for den minste fisken.