Satt straffe i debuten

TRENING: Kamilla Aabel og Anette Urdalen til venstre på dette bildet tatt etter en treningskamp. FOTO: Mallorca Toppfotball

Ny, tidligere Birkenes-spiller prøver lykken i Spania.

– Det er kjempegøy å spille her nede. Litt annerledes enn hjemme i Norge, men kjempegøy, sier Anette Urdalen som spiller for Mallorca Toppfotball.

Hun har tidligere spilt i toppserien for Amazon Grimstad, og var en del av det lokalberømte J16-laget til Birkenes IL som ble kretsmestere og tok sølv i Norway Cup i 2012.

I helga fikk hun sin debut i spansk liga da fotballakademiet på Mallorca vant 4-0 over Son Sardina. Urdalen tegnet seg på skåringslista, og lot seg intervjue av egen klubb i etterkant.

– Vi spilte slik vi hadde tenkt å spille, og det var knallbra. Det er gøy å gjennomføre det man har satt seg som mål, sier hun.

Målet hennes kom på straffe, og ifølge intervjueren ble ballen plassert trygt i øverste hjørne.

– Jeg har øvd på straffespark veldig lenge, så den skal sitte. Det var gøy å få ta den, sier Urdalen.

Birkenesavisa har tidligere skrevet om Kamilla Aabel som også tilbringer tida i Spania. De to er tidligere lagvenninner.

– Vi trives veldig godt på samme lag, og det er gøy å ha henne her nede. Det er mange flinke spillere her nede, og så langt har treningene vært tøffe. Det er gøy, sier Urdalen.