Blaut sesongavslutning

I FRONT: Aleksander Beisland i front foran publikum på Rugslandsbanen.

I fjor avslutta han sesongen med andreplass i juniorklassen. I år tok han andreplass i seniorklassen.

– Dette er helt rått. En andreplass i finalen hadde jeg ikke trodd i går når jeg lå og skrudde på bilen til seint på natt, sier Aleksander Beisland til Birkenesavisa.

GRATULASJON: Aleksander Beisland blir gratulert av Stine Helen Bylund etter 2. plassen.

Når lokalavisa huker tak i han rett etter A-finalen i bilcross for seniorer, mangler det ikke på lovord fra tilfeldige forbipasserende. Ett vått seierskyss med kjæresten blir det også tid til, og gir Birkenesavisa en anledning til å påpeke at også føret på Rugslandsbanen denne søndagen er vått.

Rå avslutning

– Bilen fungerer ikke helt som den skal, men godt nok i dette været. Det har vært en fin helg, og det er rått å avslutte slik, sier Beisland.

Rugslandsfestivalen er den tradisjonsrike sesongavslutninga på Rugslandsbanen, og for Beislands del innebærer andreplassen i bilcross senior ett solid hopp fra fjoråret, hvor han kjørte i juniorklassen.

– Det er helt kanon å avslutte sesongen med andreplass i finalen. Det er en gjentakelse av fjoråret, hvor jeg avslutta med andreplass i juniorklassen, sier han.

På startstreken igjen

Frode Kallhovd fra NMK Kvinesdal klarte han ikke å tufte, men en rekke klubbfeller i Kristiansand Automobilklubb måtte se seg slått av Beisland, naturlig nok. Svein Helge Jansen kom nærmest på en tredjeplass, fulgt av Trygve Rugsland på fjerdeplass. Far Olav Inge Beisland kjørte inn til 8. plass.

Begge med navn Beisland, og Rugsland, stiller for øvrig på startstreken igjen allerede til helga, når NMK Bø inviterer til løp på Rallebanen i Telemark.