Vårfornemmelser ved «Tellefsbu»

I løpet av flere dager har landsdelen vår hatt optimale værmessige forhold med sol fra skyfri himmel, rolige vindforhold og behagelige dagtemperaturer opptil flere varmegrader.

Brukerskapt innhold: Denne saken er skrevet av en av våre lesere.

Seniorturgruppa gledet seg storlig i dette flotte været på sin lille torsdagsutflukt 25. februar til «Tellefsbu». Dette er navnet på gapahuken ved Tovdalselva – et kort stykke nord for Teinefossbrua. Flom i elva hadde rasert golvet i gapahuken, men forøvrig var den helt intakt.

Under taket og på bakken utenfor hadde vi 26 turpensjonister lang matpause med kameratslig prat om dagligdagse saker og gjøremål. Lukt og syn av bål som knitret og brant og sus av elva som fløt forbi like nedenfor oss bidro til en idyllisk og hyggelig stemning i vakre naturomgivelser. Varme fra februarsola ga oss virkelig fornemmelser av vår.

Thorbjørn Slaastad fanget hele stemningen inn på sitt filmkamera. Turansvarlig,- Petra Aanesland,- muntret publikum ved å sitere gullkorn fra pasientjournaler og fikk latteren på glid mer enn en gang.

Til slutt et annet «gullkorn» – et gammelt visdomsord til ettertanke: «Den som kan glede seg over lite, har mye å glede seg over».

 

Knut Geir Aas

 

Dersom du har et leserbrev eller annet bidrag du ønsker på trykk, send det til post@birkenes-avisa.no!