Samlet over 500

Folk sto i kø for å få med seg Fjordbrøl Festival lørdag.

– Når det blir en slik oppslutning kjenner vi at det er verdt alt strevet i forkant og etterkant, sier Thomas Stensvand.

Første festival

Han var med på å arrangere Fjordbrøl Festival som lørdag kveld klarte å samle over 500 deltakere til fest på Herefoss. Det er første gang en slik kveld har blitt arrangert på bygda. Folk sto i kø for å få med seg festivalen, der scenen lå idyllisk til ved vannkanten og jordet fungerte som dansegulv.

– Det er moro at en kan få til en slik festival på Herefoss, og ikke minst at så mange støtter opp om det, sier Kristina-Ravnåsen Solvang.

Hun kommer fra bygda, og var på plass sammen venninnen Margrete Svaland Grødum fra Svaland.

– Jeg er imponert, og det har vært en utrolig artig kveld så langt, sier hun.

På scenen sto Susie & The Spuds, Rød Mix og Wild Touch.

– Alle bandene leverte til det fulle, og overalt var det smil og se. I tillegg var det ikke en eneste antydning til bråk blant publikum, så vi føler virkelig at vi kan si det ble en vellykket festivalkveld, sier Stensvand.

Nerver i høyspenn

Selv om kvelden gikk over all forventning innrømmer han at nervene var i høyspenn tidligere på dagen.

– Det begynte å styrtregne på ettermiddagen, og den kraftige vinden holdt på å røske med seg teltene som var satt opp. Akkurat da så vi litt mørkt på det, forteller Stensvand.

Været snudde imidlertid nokså fort, og oppholdet holdt seg gjennom hele kvelden.

– Det kunne ikke ha gått bedre. Vi er stolte over at vi klarte å samle over 500 feststemte mennesker på vår lille festivalkveld, avslutter han.

Disse sto i spissen for Fjordbrøl Festival: Ole Henrik Halvorsen (Wild Touch), Terje Heia, Gjermund Topland, Thomas Stensvand, Tommy Moe (Rød Mix) og Per Arne Botn/Gummibåtfestivalen.

 

fjordbrøl011NETT fjordbrøl001billettkøNETT fjordbrøl002inngangNETT fjordbrøl003gjesterNETT fjordbrøl004susie & the spudsNETT fjordbrøl005arrangørNETT fjordbrøl008susie & the spudsNETT