Komper hver torsdag

FASTE GJESTER: Ella Ekelund og Kari M. Nordal er ofte innom hotellet på torsdager. – Jeg kommer nesten hver torsdag, kompene smaker jo så godt at jeg kan ikke gå glipp av dem, sier Nordal (t.h.).

FASTE GJESTER: Ella Ekelund og Kari M. Nordal er ofte innom hotellet på torsdager. – Jeg kommer nesten hver torsdag, kompene smaker jo så godt at jeg kan ikke gå glipp av dem, sier Nordal (t.h.).

I fjor høst startet hotellet opp med kompetorsdag. Det har falt i god smak hos lokalbefolkningen.

– Jeg kommer nesten hver eneste uke. De smaker jo så godt! sier Kari M. Nordal om kompene som serveres.

Sammen med venninnen Ella Ekelund har hun tatt turen til hotellet torsdag ettermiddag. Folk er innom titt og stadig for å bestille komper.

– Jeg synes det er viktig å støtte opp om stedet og kafeen her. Jeg bruker det aktivt, og når det er sagt så smaker kompene kjempegodt. Før kunne jeg kjøre til Vennesla for å kjøpe dem, men nå slipper vi det, sier hun med en latter.

Kompene er nemlig bestilt fra Kompekjelleren i Vennesla, og hver torsdag får de 60 komper levert til hotellet.

– Vi ser at det stadig kommer nye kunder innom, men salget varierer fra gang til gang. Noen ganger er vi utsolgt til klokken 16, andre ganger har vi komper til overs, sier Kari Butveit Haddeland som arbeider på Birkeland hotell.