Flott, takk skal du ha

Christian Hestø er tilbake.

Det er et langt sprang fra Barkebilla og Mikkel Rev på Birkeland til Shakespeare og programlederjobber i NRK.  Men etter endt skuespillerutdannelse har det blitt både det ene og det andre.

– Jeg har alltid visst at jeg skulle bli skuespiller, og nå er jeg altså det.  Sammen med tre venner har vi laget denne forestillingen, men det er litt av et puslespill å finne dager å fremføre den.  Vi har forskjellige skuespillerjobber alle sammen og er da bundet på forskjellig vis.  Men nå fant vi noen dager, og da er det jo spesielt gøy for meg at vi kan opptre i Lillesand, sier Christian.

Forestillingen «Flott, takk skal du ha» synes å være aktuell for de fleste. Det handler om den store prestisjeforventningen, frykten for å mislykkes og kjedsommelig.

– Det er godt å ta et oppgjør med de tingene.  Som skuespiller er temaene selvopplevd, og jeg tror det skal godt gjøres å finne noen som ikke kjenner på dette både titt og ofte.  Men vi gjør det ikke veldig alvorlig, og setter fokus på disse sidene av livet på en utradisjonell og ironisk måte, sier Christian.

Christian lover en trivelig kveld som de som tar turen til hotell Norge på Lørdag.