16 har kjøpt andeler

Arbeidsgruppe skal lage prospekt for å sjekke salgbarheten i markedet.

– Når jeg ser hvor mange som har kommet hit i kveld blir jeg motivert og imponert, for her er det masse folk. Vi som jobber i det stille kan jo fort stille spørsmålet om det fortsatt er noen som støtter oss, men det viser jo oppmøtet at det er, sier daglig leder Trond Eirik Jaabæk i Engeslandstunet SA.

Rundt 30 vegdøler hadde tirsdag funnet veien til bedehuset på Engesland hvor Jaabæk og kompanjonger hadde invitert til informasjonsmøte. Det har gått noen år siden prosjektet så dagens lys, og så langt har 16 andelshavere kjøpt seg inn i sameiet.

– Vi har vært langt oppe, og langt nede, men nå er det på det jevne. Vi har kommet så langt at vi ikke kan lage så mange flere planer, men må begynne å realisere det som er mulig å realisere, sier han.

Undersøker salgbarheten

Blant de tingene som skal realiseres innen kort tid er en presentasjon som skal selge Engeslandstunet i markedet. En arbeidsgruppe ledet av Ole Morten Vegusdal har fått oppdraget, som må løses uten å bruke alt for mye penger.

– Hvis det hadde vært skikkelig populært, ville det allerede bodd masse folk her oppe. Derfor må vi ha en markedsondering for å finne ut hvor salgbart prosjektet egentlig er, sier Vegusdal.

 

Les hele saken i Birkenes Avisa på papir!