Vant i landslagsdebuten

Amalie og landslagetGOD DEBUT: Amalie Snøløs jubler sammen med lagvenninnene etter seieren over England. Birkelandsjenta gjorde en god figur da hun debuterte på jenter 16-landslaget tirsdag i forrige uke. GOD DEBUT: Amalie Snøløs jubler sammen med lagvenninnene etter seieren over England. Birkelandsjenta gjorde en god figur da hun debuterte på jenter 16-landslaget tirsdag i forrige uke.

FOTBALL. BIL-jenta Amalie Snøløs var med på å snu kampen i Norges favør da J16-landslaget slo England 2-1 i Coventry sist uke.

– En veldig spesiell opplevelse å spille med flagget på brystet. Jeg fikk spille en omgang, så det var veldig gøy, sier Amalie, som kom inn som offensiv midtbanespiller da Norge byttet ut halve laget til pause. Da ledet England, som stilte med en blanding av 16- og 17-åringer, 1-0.
– Kampen snudde da alle de nye kom innpå, forteller birkelandsjenta. Hun fikk gode skussmål av landslagsledelsen etter kampen.
– De sa at jeg holdt nivået bra og at jeg ligger høyt på lista blant de som får være med videre, men at de vil se mer Snøløs neste gang, ler Amalie. Og neste gang, det kan bli åttenasjonersturneringen i Alta i begynnelsen av juli. Der møter Norge store fotballnasjoner som Tyskland, Nederland, Frankrike og Sverige. Troppen tas ut neste uke.
– Det hadde vært veldig gøy å komme med dit og få spille landskamp i midnattssol, smiler 16-åringen fra Berse Terrasse på Birkeland.