Mer enn en attføringsbedrift

Kjetil Thomassen og Arne Johan JohnsenSPESIALBESTILLING: – Sånt som dette ønsker vi å selge mer av, sier Kjetil Thomassen (t.v.) og Arne Johan Johnsen og viser fram en hengerlast med profilfrest ytterkledning bestilt av en lokal byggmester.

Kjetil Thomassen og Arne Johan Johnsen

SPESIALBESTILLING: – Sånt som dette ønsker vi å selge mer av, sier Kjetil Thomassen (t.v.) og Arne Johan Johnsen og viser fram en hengerlast med profilfrest ytterkledning bestilt av en lokal byggmester.

NÆRING. Avigo hjelper lillesandere, grimstadværinger og birkenesinger tilbake til arbeidslivet. Men visste du at du kan få skreddersydd det nye kjøkkenet ditt hos attføringsbedriften på Svåbekk?

– Uansett hva du trenger, så kan vi lage det. Her kan du få spesiallagd kjøkken, bad og garderobe, eller kanskje et spesiallagd spisebord? Vi skreddersyr det etter dine ønsker og behov, reklamerer administrerende direktør Arne Johan Johnsen.
– Og bestiller du det hos oss, kommer Kjetil og kvalitetssikrer at du får det du vil ha. Samtidig bidrar du til å hjelpe en person videre i livet, legger han til. Kjetil heter Thomassen til etternavn og har vært leder for treavdelingen hos Avigo siden han ”meldte overgang” fra Uldal Fabrikker på Birkeland.
– En birkenesing ringte oss og spurte om vi kunne lakkere kjøkkeninnredningen hans. Det kunne vi, og da oppdaget han andre ting vi kunne levere, som for eksempel spesialhøvla listverk, forteller Thomassen.

Les mer om den allsidige bedriften i ukas papiravis