Kommuneoverlegen tar permisjon

Ønsker lykke til

LYKKE TIL: – Jeg har full tillit til Thor-Erling. Han er veldig flink. Hvis ikke hadde jeg ikke gjort dette, sier kommuneoverlege Georg Rigadis (t.v.) og ønsker vikaren lykke til.

KOMMUNALT. Kommuneoverlege Georg Rigadis tar permisjon i ett år for å spesialisere seg innen allmennmedisin. 15. september tar han fatt på praksisperioden på revmatologisk avdeling ved Sørlandets sykehus i Kristiansand. Vikaren, 35 pr gamle Thor-Erling Engemyr fra Lillesand, har allerede vært i sving ved Birkenes legesenter et halvt års tid, som vikar for lege Tore Danielsen.

– Jeg priser meg lykkelig over å ha fått en så kompetent og hyggelig kollega som vikar. Jeg har overhodet ingen betenkeligheter med å overlate mine pasienter til Thor-Erling, skryter Rigadis. I tillegg til de om lag 1250 faste pasientene skal Engemyr også skjøtte Rigadis’ plikter som kommuneoverlege.
– Jeg trives veldig godt på Birkeland, og synes kommunelegedelen virker interessant, sier Thor-Erling Engemyr som forklaring på hvorfor han takket ja til vikariatet og nei til et tilbud om fast jobb ved sykehuset i Arendal. 35-åringen, som har to og et halvt års erfaring fra Sørlandets sykehuset, både i Kristiansand og Arendal, bor i Lillesand og gleder seg til fortsatt å kunne sykle og gå på rulleski til jobb.