Klart for kjærlighetsjakt

Odd Arild Svaland sittende på kanten av badestampenFIKK MANGE FRIERBREV: Odd Arild Svaland er klar for neste fase av TV2-serien “Jakten på Kjærligheten”. Nå inntar damene gården på Beisland.
Odd Arild Svaland sittende på kanten av badestampen

FIKK MANGE FRIERBREV: Odd Arild Svaland er klar for neste fase av TV2-serien “Jakten på Kjærligheten”. Nå inntar damene gården på Beisland.

BYGDELIV. Da er TV-opptakene i gang på Beisland. Det ble klart etter at Odd Arild Svaland gikk videre i TV2-serien “Jakten på kjærligheten”, der bønder søker etter noen å dele tilværelsen på gården med.

– Sommeren har vært lang. Det må jeg få lov å si, sier Svaland til TV2.
– Vi har måttet holde oss på matta i sommer, og ikke innlede noen andre forhold. Så vi har bare vært hjemme og jobbet i sommer og bare ventet og ventet, fortsetter han.
Svaland var blant de fire bøndene som fikk flest frierbrev, og fikk dermed sjansen til å plukke ut kandidater til speeddating. De 6-7 minutter lange møtene med kvinnene bak frierbrevene har allerede blitt gjennomført, og innslag fra de aller første møtene ble vist mandag denne uka.
Etter hvert gjenstår det å se om noen av kandidatene kan oppfylle Odd Arilds ønske om ei som er snill, hyggelig og søt, åpen og ærlig, og i tillegg helst er engasjert, kreativ og har skaperglede. Det var nemlig det beislandsbonden røpet han var mest på utkikk etter tidligere i sommer da BirkenesAvisa var på besøk.