Medaljedryss for ivrige musikanter

10 ÅRS MEDALJE. Anders Erlandsen fikk medalje for 10 års tjeneste i korpset. Dirigent Tone Holman hjelper med å feste medaljen.

Birkeland Musikkorps er flinke til å premiere sine musikanter. Under årskonserten sist uke var det duket for medaljer, heder og ære til flere unge musikanter.

Årets nye aspiranter fikk høytidelig overrakt korpsgenseren. Susanne Smith ble tildelt 5-års medaljen, mens Sigmund Javenes Flaa, Jørgen Smith og Knut Erik Vikan fikk medalje for 8 års innsats.

MEDALJER. Susanne Smith fikk 5-års medaljen, mens Sigmund Javenes Flaa, Jørgen Smith og Knut Erik Vikan 8 års medalje. Anders Erlandsen fikk som andre mann i korpsets historie, 10 års medaljen.

Anders Erlandsen fikk 10 års medaljen. Den er det bare korpsleder Daniel Haugebo som har fått før. Han er på sin side inne i sitt 19 år i korpset. Kanskje det at de har en ung korpsleder som fortsatt holder på, og som skaper et ungt friskt miljø gjør at de holder på ungdommen lenger enn tidligere?

ASPIRANTENE. Stolte aspiranter fikk overrekt den populære korpsgenseren.

– Vi har et godt miljø for de litt eldre. Det er få som slutter i korpset. Vi er en stabil god gjeng, og det er mange av dem som engasjerer seg og tar på seg oppgaver, skryter Haugebo.

Det ble også gitt heder og blomster til musikkorpset dirigent Tone Holman og aspirantansvarlig Tore Høyer. Musikkorpset æresmedlemmer Per Johan Flaa, Daniel Haugebo og Anne Lise Dahl ble også hedret, i likhet med Hornmusikkens æresmedlemmer Per Gunnar Knutson og Øystein Aanesland.