4. divisjonsdamene tok sin andre seier

MÅLSCORERNE. Christina Stray Imenes (f.v.), Eline Heia, May-Lillian Endresen og Rakel Svaland Grødum (2). (Foto: Thomas Salvesen, BIL Fotball)

Birkenes 2 sikra seg tre nye poeng i borteoppgjøret mot Øyestad 2 fredag kveld.

Hvittrøyene starta i et forrykende tempo og leda 3-0 til pause etter scoringer av May-Lillian Endresen, Rakel Svaland Grødum og Christina Stray Imenes. Sistnevnte var nest sist på begge de øvrige målene.

Etter hvilen fortsatte birkenesingene å dominere, og omgangen var ti minutter gammel da Klara Tobiassen slo et godt innlegg som Rakel Svaland Grødum ekspederte i mål. Like etter leverte Eline Heia en strålende enkeltprestasjon da hun løp fra hele hjemmeforsvaret og scora sikkert alene med keeper.

I kampens siste spilleminutt fikk hjemmelaget et trøstemål, slik at resultatet til slutt ble 1-5. Birkenes 2 ligger nå på 5. plass på 4. divisjonstabellen med 6 poeng på fire kamper.