Iselin (25) er ny universitetsutdannet nettansvarlig hos Marikken

NYANSATT NETTANSVARLIG. Iselin Rosseland, ny nettansvarlig hos Marikken, har utdannelse innen multimedia, teknologi og design fra Universitetet i Agder.

Maria Håkedal og Marikken er i stadig utvikling. Nå har gründeren ansatt Iselin Rosseland, som skal ha ansvaret for nettbutikken ut til kundene blant annet på sosiale medier. Hun kommer opprinnelig fra Rosseland, og bor nå i Natveitåsen.

25-åringen har solid skolering. Hun tok først tre år med studiekompetanse innen media på Møglestu videregående skole. Deretter tok hun sin bachelor i multimedia, teknologi og design på Universitetet i Grimstad (UiA).

Alenemoren til Selma på 1,5 år møter oss i butikken. Og man får med en gang inntrykk at hun er genuint interessert i denne type jobb.

– Fra før har jeg jobbet deltid på Spar Kjøp i Sørlandsparken, mens jeg tok utdannelsen min som jeg avsluttet i 2019. Dermed er dette den første større jobben jeg har påtatt meg etter både utdannelse og siden jeg ble mamma. Det er en 70 prosent stilling, forteller den blide ekspeditøren oss.

Flere har kunnet følge Marikken sine livesendinger i lang tid, der Håkedal har vist frem klær og andre ting på nettet, direkte til kundene. Denne aktiviteten skal nå utvikles enda mer. Og da er det ikke noe minus at Rosseland også har foto som hobby.

– Jeg begynte i jobben rundt 1. desember i fjor og ser stort frem til å jobbe med klær og produkter ut til kundene både fra nett, både gjennom sosiale medier og over disk. I tillegg til utdannelsen min, så er jeg hobbyfotograf og driver Iselin foto. Jeg har tatt en del bilder opp igjennom og syntes det er meget spennende. Til nå har det blitt noen portretter og bilder av barn og vokse, men det er i første omgang bare en hobby

– Med utdannelsen min, kombinert med interessen for foto, så ser jeg frem til å presentere Marikkens utvalg til kundene.