Hele 37 spillere på trening

REKORDOPPMØTE. 37 spillere på ei A-lagstrening er ikke hverdagskost i Birkenes IL, ei heller hos andre 5. divisjonsklubber, vil vi tro.

BIL-treneren kan få et realt luksusproblem når laget skal tas ut utover høsten.

Når Birkenesavisa er innom torsdagstreninga er ikke mindre enn 37 spillere møtt fram. Ellingsen kan ikke huske å ha sett så mange på ei BIL-trening før.

– Vi har hatt en god vibb i laget lenge, så jeg tror det er noe av det som gjør det, at folk snakker sammen, det er positiv stemning, og så har vi et nedlagt juniorlag, men det er vel helst det at det er mange som har lyst til å spille fotball, tror Geir Atle Ellingsen og konstaterer at det er mange nye fjes blant prøvespillerne, men også en del gamle kjente som har hatt en pause fra fotballen.

UTMERKELSE. – Det var jo en veldig spesiell sesong i fjor, helt uten kamper. Da ble Kenneth ekstra viktig. Som keeper gjorde han det mulig for oss å trene litt skudd og avslutninger og sånt. Samtidig hadde han veldig godt treningsoppmøte, forteller BIL-trener Geir Atle Ellingsen etter å ha overrakt Årets spiller-trofeet til keeper Kenneth Fossdal.

En som ikke har hatt fotballpause er keeper Kenneth Fossdal. Han kunne til gjengjeld motta pokalen som viser at han er kåra til årets spiller for 2020 før trenerduoen Ellingsen og Ellingsen (Geir Atle og Tommy) blåste i gang treninga.