Gratiskonserten går som planlagt 20. august

JO NESBØ. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB)

Det er så mye snakk om avlysninger, og dermed er det noen som er usikre på om det blir konsert. Det blir det lover Kjetil Aamlid i Birkenes Sparebank.

– Vi skal gjøre vårt ytterste for å arrangere konserten. Jo Nesbø og Lars Jones er klar, og gleder seg, sier Aamlid. Det er imidlertid ikke lett å komme helt unna koronaens grep på begivenhetene. For at konserten skal kunne arrangeres må naturlig nok alle smittevernsbestemmelser følges. Derfor vil Birkenes Sparebank gjerne gi litt praktisk informasjon om billettbestilling og gjennomføring av konserten. Alt dette står å lese på bankens nettside. Birkenesavisa bringer videre noen av de viktigste punktene.

Arrangementet er avklart med kommuneoverlegen i Birkenes og Lillesand, Thor-Erling Engemyr. Jo Nesbø og Lars Jones kommer, før dem varmer både Sommerkorpset og Snelleklang opp. – Vi er heldige som har fått en av Norges største artister. Jeg ser frem til en fantastisk kveld på jordet, sier Aamlid.

SNELLEKLANG.

Jentene i Snelleklang er kjent for mange etter flere konserter i bygda. Sommerkorpset er nytt av året, og naturlig nok ikke like kjent. Sommerkorpset er ikke en liten samling musikanter. Her er de fleste musikantene fra alle bygdas korps samlet. 70 musikanter vil sette et godt preg på kvelden.

Påmeldingene har begynt å strømme på, og Kjetil Aamlid regner med det blir mer pågang etter hvert som jungeltelegrafen begynner å virke.

KJETIL AAMLID, BIRKENES SPAREBANK.

Konserten er gratis og åpen for alle. Først må man reservere egen gratisbillett, og så ha grønt koronapass for å komme inn på konserten. Informasjon er å finne på Birkenes Sparebank si nettside.

– Vi er innforstått med at ikke alle våre konsertgjengere er like digitale, så derfor har vi en mulighet til å registrere deg manuelt, forsikrer Aamlid.

Manuell billett kan du få ved henvendelse i Fjordbrølteltet på torsdag kveld og fredag.