Tone Kristin starter salong for hudpleie og velvære i Nordåsen Terrasse

DRØMMEN. Tone Kristin Vingen setter sin store drøm ut i livet når hun neste uke åpner hudpleiesalong på Birkeland.

Tone Kristin Vingen kan endelig sette sin store drøm ut i livet. 4. mai åpner hun salongen Birkeland Hudpleie.

Tone Kristin har bodd på Birkeland fra 2010, da hun og mannen Ruben André Konradsen flyttet fra Lillesand til Natveitåsen. For ett år siden kjøpte de seg hus i Nordåsen Terrasse, og det er der hun nå åpner hudpleiesalongen.

Hun ble ferdig utdannet hudpleier i 2009, og etter utdanningen har hun jobbet for tre forskjellige hudpleiesalonger. Sist som butikksjef for en liten salong på Sørlandssenteret, som het Bizi. Den måtte legge ned, og etter den tid har hun jobbet i frukt- og grøntavdelingen på Meny i Lillesand.

– Det at jeg har hatt noen års pause fra faget, gjør at jeg har kjent på et stort savn. Når muligheten bød seg, var det bare å gripe fatt, sier hun.

Det var en periode i livet de prioriterte å få barn, og det ikke var så lett å kombinere med å drive for seg selv. De har to barn, Jenni på 4 år og Olli, som snart er to år, og skal i barnehage til høsten.

– Jeg starter litt rolig nå, men tanken er at jeg øker på til høsten når Olli begynner i barnehagen. Frem til da vil jeg ha åpent noen kvelder i uka, og kombinere det med jobben på Meny. Der vil jeg jobbe i halv stilling til jeg ser hvordan driften går. Men jeg er optimistisk, og håper det blir mye å gjøre i salongen. Her har jeg mulighet både til å få et ekstra behandlingsrom, og til og med få inn en ansatt til, sier hun.

Med god hjelp av mannen Ruben André har hun de siste månedene lagt ned mye oppussingsarbeid i det gamle hobbyrommet deres, som nå rommer venteværelse og resepsjon. I tillegg er det et behandlingsrom, med mulighet for ytterligere et. Her vil hun tilby blant annet farging og forming av vipper og bryn, hårfjerning, vippeløft, ansiktsbehandlinger og kroppsmassasjer.

– Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å få drive med det jeg virkelig elsker igjen. Å drive salong er kjempegøy, og jeg er i tillegg kjempeflink. Litt selvskryt må vel være lov, smiler hun.

Man blir kjent med mange hyggelige mennesker, og hun håper også flere menn vil oppdage gleden ved litt egenpleie, og hun oppfordrer dem til å tørre å prøve.

– Det er godt å kunne gi kundene en avslappende opplevelse og egentid, og så er det utrolig gøy å se resultatene, sier hun, og takker både kommunen og familien for god hjelp i oppstartsfasen.