Ansiktløft for byggsenter

OMBYGGING: Birkenes Byggsenter er en av mange butikker i Byggtorget-kjeden som nå tar fått på en større ansiktsløfting. Terje Flaa forteller at det ikke blir så mange ekstra produktgrupper, men at leverandørene vil få vist frem varene sine bedre etter ombyggingen.

Om man avlegger Byggtorget på Tveide et besøk vil man se at de har begynt en ombygging av butikken.

– Ja, det stemmer det. Vi har startet en større omprofilering av butikken. Ombyggingen vil skje i flere av Byggtorgets butikker etter kjedens nye konsept, sier Terje Flaa ved Birkenes Byggsenter.

Byggtorget-kjeden har en egen avdeling som tar seg av omprofileringen og Byggsenteret får litt støtte fra dem, men det er likevel et økonomisk løft for butikken på Tveide.

– Det er klart det er en del kostnader men du må fornye deg. Vil forhåpentlig se når vi er ferdig at det ikke var dumt. Det kan være lett å sovne inn i sitt eget. Det er seks år siden vi åpnet, og det var på tide med en liten ansiktsløfting, forteller han.

Han legger til at ombyggingen er frivillig, men at de håper og tror det vil øke salget. De vil flytte maleravdelingen og har mer av volumet på lageret. Dette vil frigjøre plass til utstillinger på blant annet dører og vinduer. Vi får profilert leverandørene bedre og vist utstillingene bedre til kundene, legger han til.

– Vi startet arbeidet nå, og regner med vi er ferdig siste uka i mars. Etter påske så tar vi det utvendige. Vi ber om forståelse for at det i en periode kan være litt rotete her. I utgangspunktet vil vi ha åpent hele tiden. Men kanskje vi må holde stengt en lørdag når det skal legges epoxy på gulvet, forteller Flaa.