MGP Jr-gjenforening i Lillesand

Medlemmene i Nameless 5 ser fram til konserten på Verven torsdag kveld, og håper å se mange sambygdinger der. De siste dagene har de øvd litt ekstra for å finpusse på låtene.

Nameless 5 håper mange birkenesinger tar turen til Lillesand torsdag kveld. Da skal de nemlig spille under SUP & STUP sammen med de andre MGPjr-finalistene fra i fjor.

– Jeg håper det kommer mange fra Birkeland. Det kommer i hvert fall mange fra Lillesand, men Birkeland trenger jo også å bli representert, sier Gabriel Teistedal, gitarist i Nameless 5.

Det er på SUP & STUPs hovedscene på Verven konserten finner sted. Her regner arrangør Bjørnar Heldal med at det kan bli oppimot 1.000 tilskuere.

– Det er allerede 600 billetter som er forhåndssolgt, sier Heldal.

Han regner med at de vil fortsette å selge billetter helt fram mot konserten som blir en real MGPjr-gjenforening.

Premiere på ny låt

Den som tar turen til Lillesand torsdag kveld kan få et gjenhør med låta som tok Nameless 5 til finalen i MGP Jr i 2018. I tillegg til «God Nok» skal bandet spille en helt ny låt.

– Vi jobber en del med å lage ny musikk, og på torsdag skal vi spille en ny låt og noe annet i tillegg, sier Teistedal.

Gitaristen er sikker på at konserten kommer til å bli bra, men gleder seg nok mest til å se igjen de andre finalistene.

– Det er jo så lenge siden sist vi så hverandre, påpeker Teistedal, og opplyser at finalistene ikke har vært samla siden de hadde konsert i hjemkommunen til Fredrik Amadeus Sannerud i Nord-Odal 2. februar.

De gleder seg derfor stort til å gjenforenes.

Alle finalistene kommer

Alle de ti artistene som deltok i finalen i 2018, kommer til å dukke opp på Verven torsdag kveld.

Emma og Linn, Ada, Indiana, Ammy, Fyah Yardei, Fredrik, Nolea, 4EverU og Twilight blir da også å se på SUP & STUP- scenen under showet.

Teistedal kan avsløre at det kan hende det kommer noe nytt fra noen av de andre artistene også.

Tidligere på dagen kommer det til å være «Slide the city» som er en 120 meter lang vannsklie som går gjennom Lillesands gater. Her kan hvem som helst være med, og dette vil nok sørge for at det er yrende liv i byen før kveldens konsertbegivenhet.

Nameless 5-gitaristen har derfor en klar oppfordring til alle som er ledige torsdag kveld:

– Kom!