Snur veien

SNUR: Arbeidet med avlastningsboliger ved Stoppedalsmyra er i gang. Nå er det klart at adkomst til bygget blir forbi barnehagen like ved.

Adkomst til avlastningsboligene på Stoppedalsmyra legges forbi barnehage.

– Vi har fått en utfordring med veiforbindelse til de nye avlastningsboligene ved Stoppedalsmyra. Det viser seg at når entreprenøren graver, er de redd for at massene skal skli ut, sier kommunalsjef Halvor Nes til kommunestyret torsdag kveld.

Arbeidet med å bygge avlastningsboliger ved Stoppedalsmyra er i gang. I utgangspunktet var planen at adkomst til bygget skulle komme fra Nordåsveien ved å utvide den eksisterende gang- og sykkelveien på stedet. Nå viser det seg at massene under denne er ustabile.

– Gang- og sykkelveien kan ligge som den gjør, men massene tåler ikke at veien utvides. Entreprenøren foreslår å snu innkjøringa til området, slik at adkomst blir forbi barnehagen, sier Nes.

Dette er innafor reguleringsplanen for området, og skaper ikke problemer med framdrift, framholder han, og får ingen motforestillinger i kommunestyrets siste møte før ferien.