Musikal med Jesus

MUSIKAL: Seven-jentene kommer til Birkeland søndag. FOTO: Pressefoto

Det sanne lys kommer til Birkeland.

– Søndag 2. juni kommer gruppa Seven til Birkeland. Flere av medlemmene var med å vinne MGPjr i fjor, og nå er de aktuelle med musikal, sier pastor Thor-Harry Nordvoll i Birkeland frikirke til Birkenesavisa.

Jentegruppa Seven reiser over hele Norge med musikaler, familiegudstjenester og gospelfester for barn. Nå har frikirka på Birkeland booket dem, og i begynnelsen av juni framfører de årets nyhet, bibelmusikalen «Det sanne lys» for publikum.

«Årets nyhet fra oss i Seven er bibelmusikalen «Det sanne lys» – historien om Jesus. Dette temaet er etterspurt fra arrangører i kirker og menigheter. Og som alle Sevens seneste forestillinger – egner den seg godt både som en annerledes familiegudstjeneste og en familiekonsert», heter det i et presseskriv fra gruppa.

I musikalen får publikum den biografiske historien om Jesus, sentrale bibelske hendelser og viktige perspektiver på aktualisering i dagens samfunn. Ifølge presseskrivet er det er lagt inn noe for alle generasjoner, også noen elementer for de som kjenner Bibelen godt fra før.

«Herlige sprelske låter og tankevekkende ballader i miks mellom gamle og nye sanger. Sangene er skrevet av duoen Løver/Oldebråten og fenger både barn og voksne. Det er også mulighet for barna/barnekoret hos de forskjellige arrangørene til å delta sammen med oss på noen sanger i musikalen», skriver jentegruppa selv.