Fremskynder fest

FEST: Samer Al-Barahmeh og Omar Fallah er blant dem som står bak festen i frikirkas lokaler lørdag 4. mai. De håper mange tar turen til arrangementet.

Allerede 4. mai blir det flerkulturell fest i frikirka.

– Vi har fremskyndet festen, og den blir nå arrangert 4. mai i frikirka, sier Samer Al-Barahmeh til Birkenesavisa.

Tidligere i april skrev vi om den nye ungdomsbedriften etablert av elever ved Birkenes læringssenter. De har en rekke tilbud, og tilbyr blant annet skreddertjenester etter å ha fått tak i en solid, gammel Singer symaskin. Nå er det festen som står øverst på elevenes agenda.

– Det blir buffet med mat fra forskjellige deler av verden. Vi skal lage eritreisk, arabisk, albansk, kinesisk, indisk, og meksikansk mat. I tillegg til den varme maten blir det salat og dessert, sier han.

Utover maten lover kokken forskjellige aktiviteter til barn og unge. Arrangementet er belagt med inngangspenger, som varierer fra 50 kroner for barn mellom tre og 12 år, til 150 for voksne, eller maksimalt 400 kroner per familie.

– Vi håper det kommer mange fra Birkeland, og også Kristiansand og Lillesand. Det kommer mange mennesker fra forskjellige kulturer og religioner, og det blir spennende å møte nye mennesker, sier Al-Barahmeh.