Eventyrlig leveranse

Eventyrlig leveranse: Hans Kjetil Ellingsen, sjåfør for Bendiks, og Terje Flaa fra Birkenes Byggsenter synes det er moro å levere varene til TV-innspillingen. Her lesser de varene over på lekter ved Tømmerstø brygge.

Byggtorget på Tveide hadde en leveranse utenom den vanlige rutinen da de leverte et billass byggevarer på Tømmerstø brygge.

Byggtorget er leverandør til TV3s oppussingsprogram «Eventyrlig oppussing». En hytteeier på Torsøya i Randesund er heldig utvalgt deltaker i et av høstens programmer, og som nærmeste Byggtorgetavdeling var det Birkeland Byggsenter som fikk ansvaret for å levere varene.

Gøy å være med på

Byggsenteret leverer varene men får ikke noe fortjeneste på å være med på dette, men Terje Flaa synes det er utrolig moro å være med på dette.

FORNØYDE FOLK: Terje Flaa og Hans Kjetil Ellingsen.

–Jeg synes selv det er et flott oppussingsprogram og setter pris på reklameverdien vi får, sier Flaa.

Han fikk god hjelp av Hans Kjetil Ellingsen fra Bendiks under leveringen av blant annet kjøkken og terrassebord. En lekter tok imot og fraktet varene ut til Torsøya.

Programleder Halvor Bakke og kompani tok så turen ut på øya for første del av innspillingen.

Fornøyd hytteeier

– Vi må si vi er utrolig heldig, og det er litt av et eventyr å være med på dette, sier Eirik Gjesteland.

Han er en av hytteeierne som følger spent med på vareleveringen.

– Det er hovedsakelig uteplassen og kjøkkenet som skal rustes opp, og det er et veldig løft for hytta, påpeker han, og legger til:

– Skulle vi gjort det alene ville vi sikkert brukt 10 år på det, men nå er det 17 mann i arbeid og ferdig på ei snau uke.

Hytteeieren betaler en liten egenandel, men anser dette som en fantastisk mulighet.

– Vi kommer tilbake til hytta på lørdag og gleder oss til å se resultatet, sier han.

Familien overtok ferieparadiset i 1963, og Eirik som er tredje generasjon på hytta, har hatt alle feriene i barndommen på øya.