– Vi vil ha flere deltakere

(Foto: Privat))

Aktiv på Dagtid er godt i gang i Birkenes, og har nå hele fire tilbud hver uke i kommunen. Vi besøkte den nyeste aktiviteten og tok pulsen på den.

En smilende og entusiastisk Tor-Olav Svaland møter oss i en lys og fin treningssal inne på Idrettshuset. Her har han rigget opp diverse utstyr, og gjør klar for en time med lett styrke.  God musikk hører med, det motiverer til å gi litt ekstra innsats.

Tor-Olav er i gang med lærerstudiene og har valgt spesialisering innen idrett. Han elsker å undervise, og ikke minst dele aktivitetsglede med andre. Hans ønske er å fylle hele salen hver onsdag med menn og kvinner i alle aldre for å «gi bånn gass» – som han sier. Det er ingen krav til form, han vil tilrettelegge sånn at alle klarer å henge på.

Aktiv på Dagtid – general Helene Kristoffersen er også til stede, denne gangen i sivil, men hun tester gjerne ut timene en gang imellom. «Jeg må ut av kontoret og kjenne på den gode stemninga og se alle smilene som dukker opp i løpet av timene. Det er så motiverende og gøy å være med selv». Hun understreker at det er plass til mange, mange flere deltakere i Birkenes, og oppfordrer alle som er hjemme på dagtid og av en eller annen grunn ikke er i full jobb, til å sjekke ut tilbudet.

 

Helene Kristoffersen

Aktiv på Dagtid

 

_______________

Brukerskapt