Variert program på Onsdags-treffene

SANG OG MUSIKK. Allerede neste uke, onsdag 17. januar, blir det musikalsk innslag med Geir Knutson og Anne Stapnes. (Arkivfoto)

Vi har ikke alt i programmet helt klart enda, men oppstarten er jo som tradisjonen har vært i alle år, besøk av ordføreren som vil si noe om «rikets tilstand» i kommunen. I tillegg vil kommunedirektør Anne Stapnes bidra med et musikalsk innslag, sammen med bygdas store komponist Geir Knutson.

Dette satser vi på blir en god start på vårhalvåret for de som deltar på onsdagstreffet. Utover vinteren og våren vil det bli en god blanding av lokale og tilreisende programholdere. Indre Blindleden Mandssangforening, Frode Moltemyr, Per Gunnar Knutson, Aslaug og Bjarne Stølen vil være av de som bidrar med det musikalske, mens vi får høre fortellinger av Gabriel Scott v/Hilde Eskild, om gruvedrift v/Arvid Falander og Kristiansandshistorier v/Eli Glidje. Annemor Sundbø kommer med «Strikkeskatter fra en fillehaug», Inger Skåre med «Aktive fredsreiser», Sven Erik Forfang vil fortelle om hvordan det er å være prest nordpå, og kommunelege Dagfinn Haarr vil også komme en onsdag. Når det blir sommer og varmere i været, satser vi på en utekonsert på Tobias jorde med Dag og Finn, og avslutter vårhalvåret med tur til Randesund Lysstøperi. Diakoniutvalget, Unges Misjon (NMS) og Sennepskornet (NLM) vil også ha program hver sin onsdag.

På kjøkkenet vil vi som tidligere ha gode hjelpere fra Seniorturgruppa, LHL og Sanitetsforeningen som vil steke vafler og koke kaffe til forsamlingen. Treffene blir ledet av ei stødig gruppe frivillige, som har vært med i flere år nå. De har også vært med på å utarbeide programmet.

Da håper vi at det er mange som får lyst til å ta turen til kommunehuset/aktivitetssenteret på onsdagene framover.

 

Anne-Karin H. Tveide

Daglig leder Birkenes Frivilligsentral

 

_________________

Brukerskapt