Flott førjulsgave fra Birkenes Sparebank

BEDRE JUL FOR MANGE. Deler av Birkenes Sparebanks gave til Frivilligsentralen vil gå til deres Julehjelpsprosjekt som vil sørge for gaver og matkasser til dem som trenger det mest. Anne-Karin Haugstulen Tveide og Gøran Frigstad mottok 200.000 kroner fra banken, her representert ved Yngvild Hermansen, Kjetil Aamlid, Harald Flaa, Hjørdis Finnøy, Ole Morten Byremo og Hans Ivar Østensen.

Gaven fra Birkenes Sparebank går til frivilligsentralens arbeid, og de står fritt frem for dem å bruke til hva de ønsker i driften. Men det er likevel klart at en del av pengene vil gå til Julehjelpsprosjektet deres som har som mål å gi matkasser og julegaver til dem som trenger det mest.

– Det er et spesielt år, og en dyr tid som gjør det litt vanskeligere for flere. Vi har lyst til å bidra til at jula blir litt bedre for flere som trenger det og samtidig støtte det fantastiske arbeidet Birkenes frivilligsentral legger ned året rundt, forteller banksjef Harald Flaa.

Gøran Frigstad og Anne-Karin Haugstulen Tveide i frivilligsentralen smiler fra øre til øre når de mottar sjekken på 200.000 kroner fra banksjefen.

GLEDER MANGE. Denne gaven kommer sykt mange til gode, sier Gøran Frigstad (til høyre) på vegne av frivilligsentralen. Her sammen med Anne-Karin Haugstulen Tveide og banksjef Harald Flaa.

– Det betyr mye for oss, og for mange i bygda. Vi vil kunne hjelpe flere, både med matpakker og gaver, sier Frigstad takknemlig.

– Det er en fin måte for oss som lokalbank å bidra nå før jul. Mange sliter nå før jul og har det tøft, derfor tenkte vi at vi i år måtte trø til mer enn vi normalt gjør, sier Flaa og legger til at han har med seg hele staben på gaven.

– Vi vil gjerne støtte opp om Frivilligsentralens julehjelp. Spesielt matkasser til de som trenger det. Håper de står frem de som trenger hjelp, sier Harald, og oppfordrer de som har behov om å kontakte frivilligsentralen (Tlf. 91364595)

Det vi jobber for, å gi et så bra tilbud som overhodet mulig, og det er klart at slike gaver gjør det mye lettere, sier Anne-Karin Haugstulen Tveide. Hun kan fortelle at det via frivilligsentralens Julehjelp foreløpig er kommet inn totalt 28.000 kroner på bankkonto og Vipps.