Teatergruppa på Kulturskolen framførte sketsjer og sanger

FLINKE OG GØYALE BARN. Foran far venstre: Eira Dahlmo Lerbæk, Ida Oline Beisland Holm, Carmen Johansen og Sara E. Kleven. Bak fra venstre: Maya Nordhagen, Emma B. Dalene, Hannah S. Ås, Anne Tomine Ås, Amalie Heimdal, Amalie B. Dalene og Jøran Tvedten. Alva Haugen Håkedal, Løgevig-Solheim, Anna Mo Reiersen og Frida Mo Reiersen var ikke til stede da bildene ble tatt.

Vanligvis er de rundt 15 barna når Kulturskolens teatergruppe er samla. Sist uke hadde de ei «arbeidsforstilling» med sketsjer og sanger for foreldre, søsken og besteforeldre i Black Box.

BA var innom på siste øvinga. Blant sangene var Cornelis Vreeswijks «Brev fra leier´n» og Øystein Sundes «Fire melk og Dagbla´ for i går».

Kulturskolelærer og instruktør Anna Birkeland Sørlien påpeker til barna at de må snakke høyt og tydelig, siden de denne gang ikke skal bruke mikrofon.

Til avisa forteller Anna at hun syns denne gjengen er veldig positive og greie. Og at de eldste av de, er veldig flinke til å ta seg av de yngre.

Sjøl ønsker hun at det kan bli ei musikk-teatergruppe på Kulturskolen.

Flere av barna har allerede vært med på UKM (Ung Kultur Møtes), og enda flere av de drømmer om å bli med. Det er slettes ikke utenkelig at vi får oppleve noen av de på scenen på UKM-mønstringa nå i mars.

Om å være med i kulturskolens drama, har de positive meninger om:

– «Veldig gøy», «fantastisk», aller gøyest med kostymer», «vi ønsker flere med, så vi kan ha flere forstillinger», ønsker flere gutter med», «veldig gøy med øvelser, men aller gøyest med forestillinger».