Ferdig første uka i juli

– Vi har som mål å være ferdig første uka i juli. Det sier Arturas Bytautas som er arbeidsleder i Trescon, skiensfirmaet som står for rehabiliteringen av gamle Mollestadbrua.

SNART FERDIG. Vi satser på å være ferdig med arbeidet første uka i juli, sier Arturas Bytautas i Trescon.

Vi treffer han og de tre andre i arbeidslaget mens de er i ferd med å avslutte stålarbeidet. Den siste tiden har de styrt mot å være ferdige til 1. juli, men de har fått en tilleggsoppgave med å bygge opp en lengre betongkant på vestsida. Etter det BA erfarer er det ikke nødvendigvis den største tilleggsjobben, men Arturas Bytautas påpeker at de ennå ikke har fått tegningene, og han vil derfor ikke være helt konkret på når de vil være ferdige med arbeidet.

GLEDER SEG. Arbeidsleder Arturas Bytautas i Trescon, sammen med familien Mollestad, her representert ved Klaus, Peder, Alf Petter og Govert. De ser frem til at brua igjen kan åpnes for bruk.

Arbeidet med stålkonstruksjonen er på det nærmeste ferdig. Denne uka har de startet arbeidet med brodekket i tre. Videre gjenstår arbeidet med rekkverket og altså betongkantene inn mot brokonstruksjonen.