Et barn forsøkt bortført på Strøget

FORSØKT BORTFØRT. Det skal ha vært her ved innkjørselen til Birkenesparken at et barn skal ha blitt forsøkt bortført i en fremmed bil.

Det skal ha vært kort etter klokka 14 onsdag ettermiddag, at et barn skal ha blitt forsøkt tatt med av en fremmed i en bil ved innkjørselen til Birkenesparken.

Hendelsen blir nå undersøkt av politiet.

– Politiet har opprettet en undersøkelsessak etter å ha fått melding om et barn som skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil. Hendelsen skal ha skjedd langs riksvei 41 ved innkjøringen til Birkenesparken Idrettsanlegg onsdag ettermiddag denne uken, opplyser etterforskningsleder Leif Ole Saanum ved Lillesand og Birkenes politistasjon.

SKJERMDUMP FACEBOOK.

Forsøket på bortføringa ble kjent i et facebook-innlegg på «Se hva som skjer på Birkeland» torsdag. Ifølge innlegget ble personen som forsøkte å bortføre barnet skremt av en annen person, og kjørte deretter nedover Strøget. Facebook-innlegget er fredag ettermiddag delt 221 ganger.

– Vi har snakket med det aktuelle barnet og moren og vi vil undersøke overvåkningskameraer i nærheten, opplyser etterforskningsleder Saanum.

– Dersom noen har tips i saken så ber vi dem kontakte politiet på 02800.

BA får fredag opplyst fra politiet at de på nåværende tidspunkt ikke har noe mer informasjon å gå ut med.