Åpen for å arrangere både Fjordbrøl og Gummibåtfestivalen igjen

PABBEN BOTN: – Vi har veldig lyst til å fortsette disse arrangementene.

Fjordbrøl ble en stor skuffelse for arrangøren, da været ikke spilte på lag med Sabla Moro, og publikumsoppmøtet ble veldig dårlig. Ellers er Pabben Botn hos arrangøren, fornøyd med arrangementet.

På forhånd hadde Sabla Moro håpet på 2000-4000 publikummere hver dag under festivalen på Herefoss, men endte opp med et snitt på rundt 6-700 hver dag.

– Vi er selvsagt ikke fornøyd med besøket på Fjordbrøl, og det sier seg selv at det går i minus for hele festivalen, forteller Botn til BA.

– Heldigvis redder vi oss på at vi har en buffer i bunn på det økonomiske, som kan ta noe av tapet på Herefoss. I tillegg kommer nå «Sus og Sus» i Odda i begynnelsen av august, der vi er med og arrangerer, og som vi må bruke av overskuddet fra, til å dekke inn for Fjordbrøl. I Odda har vi allerede solgt flere tusen forhåndsbilletter.

– Selv om besøket var dårlig og været ikke var på vår side, så er det mye vi er veldig godt fornøyde med. Logistikken under hele arrangementet har gått knirkefritt. Knallfornøyde med artistene våre med variert musikk, og så må vi gi ros til de som faktisk kom og skapte god stemning. I tillegg må vi få rose bygda på Herefoss som lar oss arrangere en festival så tett opp til bebyggelsen.

På spørsmål om fremtiden til Fjordbrøl og Gummibåtfestivalen, så virker Botn optimistisk.

– Vi har veldig lyst til å fortsette disse arrangementene. Men det er noe vi må diskutere nærmere i Sabla Moro, og se hva fremtiden bringer. Vi er også spent på handlingsplanen for alkoholbestemmelse fremover, og hva kommunen her bestemmer seg for. Vi har en kommuneoverlege som er positiv, og politiet som har gitt tommel opp for arrangementene våre.