Skaumannen og kammerpoeten Oddbjørn Aardalen kommer til Eriksbu

(Foto: Privat)

Venner av Slettene bro og Slogedalsbrua, inviterer til kulturkveld i Eriksbu nedenfor Årdalen. Her blir det dikt, sang og musikk, alt med lokalt tilsnitt.

Oddbjørn Aardalen, skaumann og kammerpoet som Agderposten kalte han i en artikkel, leser egne dikt. Hans far vokste opp i Årdalen og har navnet derfra. Oddbjørn er født i 1944 i Vennesla, han er utdanna forstkandidat fra Ås og har jobba med skogbruk hele sitt voksne liv. Han og kona bor på heimegården i Skjervedal der han de siste åra har arrangert visekvelder på Skjervedalsmyra.

Aardalen har siden årtusenskiftet gitt ut åtte diktsamlinger og er med i ulike diktsamlinger. Han er en trofast bidragsyter i Fevennen og andre aviser, og etter hvert også på Facebook. I Dagbladet har han fleire ganger blitt utnevnt til månedens poet.

I tillegg til poesi blir det sang og musikk ved vise- og countrysangerne Arne Løland og Linda Vehusheia. Herefosstrubadurene som har spilt sammen i fleire år. Også Sigrun Frøysnes Flaa fra Rislåvollen tar med gitaren og synger viser.

Alle veier fører til Eriksbu denne kvelden, fredag 16. juni. Alt er dugnadsbasert og gratis. Ta med stol eller sitteunderlag og kopp til kaffi fra svartkjelen. Du kan sykle, gå eller kjøre til Årdalen der du kan parkere på gamleveien på høyre side litt nord for Årdalen, og ta elvestien ned til Eriksbu. Eller du kan komme til Slogedalen på elvestien, eller i bil og parkere i tuna eller på jordet, og gå over Slogedalebrua til Eriksbu.

Det er første gang vi arrangerer poesi- og visekveld langs elva og vi gleder oss til en fin kveld. Om det pøsregner, blir arrangementet utsatt.

 

Erik Aamlid

Inger Birkeland Slågedal

For bruforeninga

 

_____________

Brukerskapt