Birkenes Sparebank Hallen åpnes lørdag: Gleder seg

GLEDER SEG. Fotballspillerne i G-10 og J-8 fikk anledning til å ta en smugtitt inni den nye hallen før treninga denne uka. Man kan trygt si at de gledet seg til å bruke hallen.

G-10 og J-8-lagene fikk en smugtitt inn i den nye kunstgresshallen uka før den åpnes. Ungene ser med forventning frem mot å kunne trene der i vinter.

Denne uka fikk de i forkant av treninga deres slippe inn i hallen, og få seg en liten smugtitt på hva som venter dem, og de vrimlet rundt i hallen med stor glede.

Lørdag 21. oktober blir det offisiell åpning av Birkenes Sparebank Hallen. Det markeres med høytidelig åpning medvirket av blant annet ordfører og idrettslagsleder. På åpningsdagen vil det blant annet bli en oppvisningskamp hvor et lag fra Birkenes Sparebank møter et lag bestående av dugnadsarbeidere. Ellers vil det på åpningsdagen bli lagt mest til rette for mye fotball- og friidrettslek.

– Vi vil feire tidenes dugnadsinnsats og ikke minst at hallen er åpen for aktivitet, står det på fotballgruppas nettside. Publikum oppfordres til å stille i Birkenes-tøy og gjerne med supporterskjerf og flagg om man har det. Det vil bli servert kake, boller, saft og kaffe.


DUGNADSINNSATS. Kjetil Aamlid i Birkenes Sparebank og hallkomitéen fremhever dugnadsinnsatsen ved oppføringen av den nye hallen i Birkenesparken.

Det har vært en massiv dugnadsinnsats i forbindelsen med den nye hallen. Kjetil Aamlid i hallprosjektet antar at de har passert godt over 2000 dugnadstimer.

Hallen var budsjettert til 16,5 millioner kroner, og det har de klart å holde seg innenfor

– All denne dugnaden som til nå lagt ned har en estimert verdi på mellom 2 og 2,5 millioner kroner. Uten den innsatsen ville det ikke blitt hall i Birkenesparken. Det er helt rått, lyder det fra Aamlid.

Fotball og friidrett vil være blant de første til å bruke hallen, men det er intensjoner om at hallen skal brukes av alle. Vi håper det blir den nye «løkka», sier Kjetil Aamlid.