Jevnspilt, men tap mot tabelltoeren

19 MÅL. Mot Øyestad/Arendal 2 sist søndag noterte Christrina Stray Imenes seg for ekte hattrick. Mot tabelltoer Hægebostad/Kvinesdal onsdag kveld ble det en ny nettkjenning på storscoreren, som nå har 19 mål på 12 kamper i årets 4. divisjon.

Effektiviteten foran mål ble avgjørende da Birkenes tapte for Hægebostad/Kvinesdal i damenes 4. divisjon.

Birkenes åpna best og tok ledelsen etter bare ett minutt ved lagets toppscorer Christina Stray Imenes. Få minutter etter har Stray Imenes en kjempemulighet til å doble ledelsen, men lykkes ikke denne gangen. Midtveis i omgangen jevner spillet seg ut, før hjemmelaget overtar. De får betalt når de utnytter en glipp i BIL-forsvaret og setter inn utligningen rett før pause.

Andre omgang er like jevn som første, med tre store sjanser til hvert av lagene. Forskjellen er at hjemmelaget setter to av sine, mens bortelaget brenner alle sine tre. Dermed må birkenesingene reise poengløse hjem fra Kollemo stadion. BIL-trener Trond Endresen fortviler imidlertid ikke.

– Jeg er egentlig rimelig fornøyd med denne kampen her. Det er helt jevnt, så det er ingenting å skamme seg over mot serietoeren, dette. Ganske bra gjennomført, konkluderer Endresen. Han ser heller ikke mørkt på hjemmeoppgjøret mot tabelltreer Våg neste torsdag (31. august).

– De spilte 4-4 mot Kvinesdal sist uke, så vi går for tre poeng der, vi.

Kampfakta

Birkenes 3-1 (1-1)

Bane: Kollemo stadion, kunstgress

Mål: 0-1 (1) Christina Stray Imenes, 1-1 (43) Johanna Kvåle, 2-1 (55) Kvåle, 3-1 (76) Kvåle

BILs lag (1-4-3-3): C. Andresen – T. Strigen Reiersølmoen, K. Lien, K. Grødum, R. Svaland Grødum – A. Snøløs, M. Mollestad, K.M. Aamlid Bjelland – M.-L. Endresen, C. Stray Imenes, H. Røstad Matre. Innbyttere: M. Mosfjell, L. Håbesland

Dommer: Arber Ala, Søgne FK