Jansen knuste konkurrentene i Mestermøtet på Konsmo

IMPONERTE IGJEN BAK RATTET. Svein Helge Jansen viste igjen hvem som er best på Sørlandet, og her i bygda til å ratte bil i stor fart. Suverent vant han Mestermøtet på Konsmo. Her fra et tidligere løp i Kvinesdal. (Foto: NMK Kvinesdal)

I helgen har flere birkenes kjørere deltatt i Mestermøtet på Konsmo. Der viste Svein Helge Jansen imponerende kjøring i sin Volvo PV, og vant A-finalen i suveren stil.

Jansen tok ledelsen fra start av, og viste igjen kjøreegenskaper fra øverste hylle. Ut på andre runde holdt det på å gå galt med bil og fører, da publikum fikk se PVen til Jansen nesten stoppe opp.

Men den rutinerte sjåføren mistet ikke fatningen da han ble forbikjørt og lå rundt 30 meter bak ut på tredje runden. Derfra og inn var det aldri tvil.

Han kom opp på bakhjulet til lederen, passerte den og deretter var det som «kattens lek med musen» de siste to rundene. I mål var han så suveren at Jansen kunne ha tatt en kopp kaffe før siste sving, da han vant med nærmere hundre meter foran nummer to i mål.

Jansen fikk med seg en flott seierspremie på 40.000 kroner for prestasjonen.

Nok en gang imponerende kjøring av ringreven fra Flakk. Vi gratulerer!