Har plass til flere i Birkeland Soul Teens

(Arkivfoto: Birkenes menighet)

Rolig kommer de én etter én inn i storsalen på Bedehuset. Gutter og jenter i sin beste tenåringsalder.

Bandet finner frem instrumentene og begynner å spille litt. De får det virkelig til å svinge. Dette er gutter som kan sine saker. Jentene stiller seg opp med hver sin mikrofon. I dag er de bare 3 på øvelsen, men det har ingen ting å si for lyden. Musikeren og sangerne utfyller hverandre på en god måte. Dette er det eneste koret i Agder med eget band, det er noe å skryte av fra lille Birkeland.

Nå øver de iherdig til Soul Church 15. oktober. Den som ikke var på den i vår, bør vurdere sterkt å få den med seg.

På spørsmål om hva koret betyr for tenåringen er de ikke seine med å si at de har det veldig fint sosialt. At det er en trygghet i en hverdag som kan oppleves som utfordrende på ulike vis. De henter styrke til å være seg selv i andre situasjoner i hverdagen. Det er en skikkelig energiboost å komme på øvelse selv om en er sliten etter skolen. Bønn er også noe de trekker frem som veldig fint. Det å kunne be for hverandre gir en god ro å ta med seg ut i hverdagen.

Soul Teens er en del av et landsdekkende konsept og det å reise på tur og møte andre kor, andre tenåringer, enten bare i Agder eller nasjonalt trekker de frem som veldig fint. Det å få synge sammen med andre ungdommer er gode minner som de tar med seg inn i hverdagen.

Hvis du har lyst til å være en del av dette felleskapet har de plass til flere i koret. Møt opp på Bedehuset på onsdager.

 

Audvei Håbesland

Givertjenesten

 

_______________

Brukerskapt