Irriterende skadeverk ved Foss Fabrikker

IRRITERENDE. Daglig leder ved Foss Fabrikker, John Helge Austgulen, irriterer seg over at noen i løpet av natt til fredag har spolt opp det barkdekkede bedet ved inngangspartiet til bedriften.

– Det må ha skjedd i natt, sier Øystein Foss. Jeg oppdaget det da jeg kom på jobb i 6-tida, legger han til og viser oss bedet utenfor inngangspartiet fredag morgen.

I det barkdekkede bedet er det dype bilspor og bark er strødd utover asfalten, i tillegg ligger det diverse deksler og et bakstykke til et sete som vitner etter nattens hendelser.

– Det er helt unødvendig og lite greit når slikt skjer, sier daglig leder ved Foss Fabrikker John Helge Austgulen der han ser utover bedet.

Forholdet vil bli anmeldt.

– Det er leit å se det slik. Vi har gjort mye arbeid i forkant for å få det slik, og nå venter mye arbeid for å rette opp i skadene, sier Foss, som titulerer seg som bedriftens gartner i denne sammenhengen. Vet noen noe mer om dette så er vi takknemlige for tips, legger han til.

SPOR. Bark er strødd utover og enkelte bildeler ligger igjen.

Og tips kommer allerede mens vi står og snakker med dem. Øystein Foss blir oppringt av en som kan gi en nøyaktig beskrivelse av bilen da den ble observert ved Foss Fabrikker i halv ett tida i natt.

Øystein Foss ser gjerne at vedkommende tar en tur innom for en prat.

– Da kan de også få tilbake delene sine, sier han.