Landet på plenen

Øystein Foss fikser plenenERGERLIG: Øystein Foss har ikke begynt med jordbruk på Tollnes. Med krafsa prøver han å jevne ut det verste etter forrige ukes villmannskjøring på industriområdet. – Ikke det granne moro, synes han.

Øystein Foss fikser plenen

ERGERLIG: Øystein Foss har ikke begynt med jordbruk på Tollnes. Med krafsa prøver han å jevne ut det verste etter forrige ukes villmannskjøring på industriområdet. – Ikke det granne moro, synes han.


HÆRVERK. – Dette er ikke noe moro, sier en oppgitt Øystein Foss mens han prøver å legge grastorva tilbake på den velpleide plenen utenfor Foss Fabrikker på Tollnes.
Natt til onsdag i forrige uke har noen drevet heftig villmannskjøring i området. Knust glass og tydelige bilspor viser at bilen har kommet i stor fart gjennom furuhekken, revet opp to-tre kraftige busker og landet på plenen, som har blitt grundig pløyd opp.
Det ser ut som den videre ferden har bråstoppet på enden av betongdeleren mellom gang- og sykkelvegen litt lenger borte. Der viser en stor oljeflekk at motoren også må ha fått en bråstopp.
– Vi blir svært takknemlige hvis noen som har sett eller hørt noe kontakter oss. Etter restene av billakk å dømme, dreier det seg om en svart bil, sier Øystein Foss.