Birkenes Bygdekor tar gjerne imot flere

BYGDEKORET. Om kort tid starter koret med sine øvelser igjen, ledet av dirigenten Diana Siaudvytyte.

Da skal vi endelig i gang igjen etter et langt opphold siden oktober i fjor. Vår første øvelse har vi mandag 23. august – noe som vi gleder oss veldig til. Dette koråret regner vi med skal bli forholdsvis normalt, så vi har lagt en del planer framover.

Allerede 11. september. på Frivillighetens dag. skal koret ha en stand på Tobias jorde. Dere er hjertelig velkomne til en prat om koret.  Det kan også være at dere får høre koret synge fra scenen.

Søndag 31. oktober blir det konsert på Engesland sammen med Bygdegutane, hvor det blir en blanding av kor og allsang. Tema for konserten er «Bare på norsk» med kjente flotte sanger som Liten fuggel, Den finast eg veit og Engler i sneen, bare for å nevne noen. Videre blir vi med på førjulskonserten i kirka.

I 2022 er Birkenes Bygdekor 40 år, og det skal feires stort med jubileumskonsert til våren.

Annethvert år pleier vi ha kortur til utlandet. Kjempefine turer med et flott fellesskap og selvfølgelig masse sang – små spontankonserter og planlagt konsert. Siste turen gikk til Riga. Ellers har vi vært i Vilnius, Wroclaw, Toscana, Gdansk og Århus.

Så må vi bare nevne vår kjære dyktige og inspirerende dirigent Diana Siaudvytyte. Hun har dirigert oss i 15 år, og er et unikum av dirigent som noen hver kan misunne oss.

Nye sangere er alltid hjertelig velkomne – alle aldre – alle stemmer. Hvis du er glad i å synge, har du nå muligheten til å bli med denne flotte sosiale og sangglade gjengen på ca 30 sangere som øver hver mandag i Blackboxen i Kulturarenaen. Vi skal ta godt i mot deg. Ta kontakt med undertegnede for flere opplysninger. Håper å se deg.

 

Solfrid Vestøl

Birkenes Bygdekor

_______________

Brukerskapt