Klar for tomflasker

Det er blitt en god tradisjon for musikkorpset.

På høsten og våren kjører Birkeland Musikkorps rundt på Birkeland og samler inn det som nå er blitt en av korpsets viktigste inntektskilder.

Allerede torsdag 31. mai kjører korpsmusikantene fra Birkeland musikkorps rundt i bygda og samler inn flasker fra klokka 17.00.

Flaskeinnsamling

Helt siden ideen kom frem i styret for en god del år tilbake, er dette blitt en stor suksess for korpset. Vi er veldig glade for at bygdas befolkning samler opp flasker for å gi til oss. Det er veldig dyrt å drive et korps, men med bidrag fra folket, kan vi drive korpset fremover.

Årets 17. mai er gjennomført. Vi er glade for at folket setter så stor pris på jobben vi gjør blant annet under denne dagen. Det er viktig for oss at bygda vet hva flaskene går til. Gir man noe til en organisasjon, vil man jo selvfølgelig se at pengene brukes til noe fornuftig.

Det dere så på 17. mai, alt fra de røde uniformene, de blanke instrumentene, notene som henger på noteklypa, selene som holder de staslige trommene, og ikke minst miljøet som skaper gleden i de fantastiske musikantene og foreldregruppa vi har, er mye av det vi bruker flaskene dere gir til oss på.

Uten pantemerke

Det er svært populært å kjøpe brusbokser i utlandet. Som folk vet er det ikke pantemerke på disse. Men disse tar vi selvfølgelig imot med stor takk. Ikke la de gå i søpla. De er like mye verdt for oss som flasker med pantemerke.

Korpset er registrert i grasrotandelen. Det vil si hvis du spiller Norsk Tipping, vil uavhengig av om du har registrert en grasrotgiver eller ei, vil 7 prosent av din spillerinnsats gå automatisk inn til Norsk Tipping, som igjen fordeler pengene til lag og foreninger. Ønsker du å registrere din grasrot i Birkeland Musikkorps, er du med på å drive korpset fremover.

Vi sier tusen takk for din støtte til oss i Birkeland Musikkorps og vi storgleder oss til neste gang vi sees!

 

Daniel Haugebo

Birkeland musikkorps