Kjæreste med Skam-stjerne

KJÆRESTER: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas bekrefter overfor VG at de er kjærester. Bildet er en fotomontasje. FOTO: Espen Solli / NTB Scanpix og Heiko Junge / NTB Scanpix

Amalie Snøløs har fått seg kjendiskjæreste. Ble hun hacket av en russer?

– Ja, vi er kjærester. Men vi ønsker ikke å kommentere saken utover det, sier Herman og Amalie til VG.

Det er Amalie Snøløs fra Birkeland og Herman Tømmeraas fra Solbergelva som nå bekrefter sitt romantiske forhold overfor norges mest leste avis.

Mens Snøløs ble rikskjendis gjennom Farmen på TV2 i fjor, har Tømmeraas blitt et kjent ansikt gjennom NRK-suksessen Skam. Der spilte han rolla som Penetrator-Chris.

Skuespilleren har bygget opp en Instagram-profil med imponerende 1,6 millioner følgere. Snøløs på sin side har 148.000 følgere på bildedelingstjenesten.

Mistet kontrollen over Instagram

Sistnevntes Instagram-konto har forøvrig også skapt overskrifter denne uka, etter at uvedkommende tok kontroll over den, og sletta alle bildene.

– Jeg forsøkte å logge meg inn, men tydeligvis var hele kontoen sletta. Jeg ble veldig, veldig stressa, sier Snøløs til VGTV.

– Hva tenkte du, da, spør programlederen fra VGTV.

– Først begynte jeg egentlig bare å le. Er det mulig at noen gidder å gjøre dette? Men så tenkte jeg at det sikkert er noen som vil ødelegge, svarer Snøløs.

– Hvem kan ha hacket kontoen din?

– Det er så mange gale folk der ute, men jeg tipper det er en gal russer. Jeg føler de er litt gale, sier hun til VGTV.