Spiller på Canal Street

Thea og Stian Stapnes spiller på Canal StreetTALENTFULLE SØSKEN: Birkelandsjenta Thea Stapnes er i ferd med å skape seg et navn som låtskriver og artist. Denne sommeren turnerer hun landet med den nyslupne EP’en ”Smile” i kofferten. Torsdag klokka 14 kan hun og lillebror Stian oppleves live på Understreet-scenen i Arendal. Bildet er fra Ung Scene i Valstrand kulturarena i midten av juni i år.
Thea og Stian Stapnes spiller på Canal Street

TALENTFULLE SØSKEN: Birkelandsjenta Thea Stapnes er i ferd med å skape seg et navn som låtskriver og artist. Denne sommeren turnerer hun landet med den nyslupne EP’en ”Smile” i kofferten. Torsdag klokka 14 kan hun og lillebror Stian oppleves live på Understreet-scenen i Arendal. Bildet er fra Ung Scene i Valstrand kulturarena i midten av juni i år.

KULTUR. Søskenparet Thea og Stian Stapnes er blant ti talentfulle artister som er plukket ut til å opptre på ungdomsscenen Understreet under festivalen Canal Street i Arendal 25. og 26. juli.

Tradisjonen tro holdes det to konserter med fem fremadstormende artister og band på dagtid under festivalen. Klokken 14 onsdag og torsdag i festivaluka kjemper de utvalgte om juryens gunst og ikke minst premien, som er spillejobb på Canal Streets hovedscene neste år og 50 000 kroner i stipend fra Sparebanken Pluss.

Thea Stapnes spiller torsdag 26. juli, det samme gjør lillebror Stian, både i tospann med Thea, men også med trommeduokonseptet PDD.

 

Øvrige artister/band som kan oppleves under årets Understreet er: Ambitus fra Lillesand, Andreas Eriksen fra Risør, The BonAqua’s fra Arendal, Folkefiender fra Arendal/Kristiansand, Mirage Kvartett fra Kristiansand, Thea Lundberg fra Risør, Ingvild Homme fra Skien og Iglands Joviale Jaktlag fra Kristiansand.